O nama

O nama

Promovisanje turističko-ugostiteljske usluge

Komodiko d.o.o. (www.komodiko.me) predstavlja poslovni model zasnovan na mehanizmu besplatnog investiranja u promociju smještajnih/turističkih objekata, u cilju obezbeđivanja i maksimiziranja profita i popunjenostikapaciteta tokom čitave godine.

Komodiko d.o.o. već pet godina posluje na teritoriji Crne Gore gdje sa timom profesionalaca uspješno vodi i promoviše preko 700 klijenata. Na isti način Komodiko unapređuje plasman i popunjenost turističkih objekata i u Srbiji, upotrebom autentične, moderne i kreativne strategije, promocije i komunikacije. Cilj ovog projekta je uspješno pozicioniranje turističko smještajnih kapaciteta kao brenda u svijetu.

Komodiko d.o.o. sa ovim poslovnim modelom predstavlja potpunu inovaciju na globalnom nivou i već sada kroz dokazane principe poslovanja potvrđuje uspješnost ovog poslovnog modela i u Crnoj Gori.

Ukoliko posjedujete apartmane, pansion, vilu ili se nalazite na čelu hotela ili turističkog domaćinstva, jedno je sigurno – Vaš cilj je konstantna popunjenost raspoloživih kapaciteta. I sami ste svjesni da to nije lako postići, ali mi imamo rješenje!

Komodiko d.o.o. će Vam omogućiti da dođete do ostvarenja svog cilja potpuno BESPLATNO sa 0€ inicijalnih troškova i bez ikakvih skrivenih troškova. Na najbolji način promovisaćemo Vaše smještajne kapacitete, uz 24h podršku kako Vama, tako i Vašim gostima, tokom cijele kalendarske godine.

Uz ovaj jedinstven poslovni model preuzimamo na sebe promovisanje i vođenje prodaje smještajnih kapaciteta objekta. Poslovni model uključuje: brendiranje objekta, izradu logotipa, otvaranje/brendiranje i promovisanje na Facebook-u, Instagram-u kao i profesionalno fotografisanje, snimanje i izradu promotivne video prezentacije cijelog objekta kao i svake jedinice zasebno.

Uz to, za objekte koji imaju 4 ili više jedinica vršimo izradu profesionalnog veb sajta sa integrisanim sistemom za rezervacije:

La Fleur Boutique Hotel

(www.lafleurhotel.com)

Al Mare

(www.almare.me)

Hotel Idila

(www.hotelidila.me)

Villa Lastva

(www.villalastva.com)

Profesionalno fotografisanje / snimanje lokaliteta i pisanje promotivnih tekstova koji unaprijeđuju Vašu turističku ponudu, grade brend i čine Vas globalno prepoznatljivim.

Posvećen tim za uspješan rezultat

Naš tim pored profesionalaca iz oblasti turizma i hotelijerstva čine Veb Centar d.o.o. (www.vebcentar.com) i Fokus Digital d.o.o. (www.fokus.digital) koji su podrškom i kompletnim angažmanom zaduženi za marketing, brendiranje, foto i video produkciju i promociju objekata sa ciljem maksimalne popunjenosti kapaciteta.

Veb Centar d.o.o. je firma koja se proteklih 10 godina profesionalno i uspješno bavi programiranjem, veb dizajnom, grafičkim dizajnom i internet marketingom. Tim iskusnih profesionalaca ove kompanije sastavljen je od dizajnera, programera, urednika, lektora, prevodilaca, koji iza sebe imaju veliki broj uspješno završenih projekata.

Nekoliko poslednjih radova:

Quad Tours

(www.quadtours.me)

M Tours

(www.mtours.me)

Opština Kotor

(www.kotor.me)

Remax Collection

(www.remaxcollection.me)

Gp Mićoni

(www.gpmiconi.me) Kompletni portfelj

Fokus Digital d.o.o. čini grupa profesionalnih fotografa, videografa i visoko obrazovanih eksperata na polju digitalnog marketinga, zahvaljujući kojima ovaj projekat bilježi ubrzani rast, a veliki broj zadovoljnih klijenata predstavlja rezultat našeg poslovanja.

Nekoliko poslednjih radova u video produkciji:

Hotel Hippocampus

Villa Blue Panorama

Villa Bella Vita

Go Go Gaga Tours

Interesovanje postoji? Kontaktirajte nas